Продам: Мошка, комарики та кліщі тепер не проблема!!!
ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ З ПАРАЗИТАМИ ПРОСТІШЕ НІЖ ЗДАЄТЬСЯ!

З настанням тепла у грибоводів все частіше виникає проблема із двокрилими шкідниками, популяція яких істотно збільшена ніж в прохолодні пори року. Як правило ми бачимо тільки 20% дорослих комах і боремося з ними, а 80% всієї популяції спокійно живе в стані яйце-личинка-лялечка. А коли вони вилупляються, шкідників стає ще більше.

Небезпека мух, кліщів та комариків полягає в тому, що вони не тільки є перенощиками різної зарази (павутинка, мікогон, гниль), а ще личинки деяких живляться врожаєм, що суттєво впливає на економіку грибної ферми.

«Мошка легко переходить з камери в камеру та може заразити все виробництво» , — говорить головний технолог–грибовод однієї з компаній в Київській області. Особливо підвищений ризик у виробників, чиї грибниці знаходяться недалеко від тваринницьких ферм.

Для боротьби з паразитами ми користувалися різними препаратами, а вже протягом року використовуємо тільки Келіон та Ларвенол. Спершу ми пробували на одній камері. Вибрали саму проблемну. Ми не очікували, що даний тандем дає такий чудовий результат. Тепер ситуація стабільна, проблему з паразитами вирішено .

На виробництві, якщо використовувати тільки Келіон , то помруть дорослі мушки, але за добу з їх личинок –лялечок вилупляються десятки тисяч нових.

Тому, на сцені «грибного театру», краще використовувати Келіон одночасно з Ларвенолом. Ларвенол убиває личинок, Келіон — добиває те, що змогло вилупитись чи залетіти зовні. Тільки в цьому випадку ми досягли чудових результатів.

Можна гарантувати відсутність паразитів протягом восьми тижнів, якщо не дозволити їм залазити та залітати з вулиці.

Ларвенол (S-метопрен ) – це лаврицид, нерозчинні гранули, які стабільно вивільняють діючу речовину протягом 8 тижнів. Максимально допустина товщина (глибина) субстрата 50-100см., водойми, вигрібні ями (лагуни) 150-350см.

Цей препарат грибоводи використовують, щоб зупинити репродуктивний цикл і запобігти розвитку личинок мух, мошок, комариків та інших двокрилих.

Враховуючи той факт, що личинка мало рухається, застосовувати Ларвенол потрібно в місцях їх розвитку.

Тоді не з усіх яєць вилупляться личинки, не всі личинки перетворяться на лялечку, а далі не перетворяться на дорослих комах. Таким чином ми перервемо цикл розмноження паразитів.

Гранули Ларвенола готові до вживання, радимо вносити їх на поверхню компосту (субстрату) у сухому вигляді під час вирівнювання чи змішувати з субстратом, та по бажанню додатково нанести по покривному шарові грунту(торфу). Ларвенол на розвиток міцелію не впливає взагалі, і це є великий плюс даного продукту.

По суті, Ларвенол — це свого роду гормон сну для личинок, завдяки якому вони не перетворюються в дорослу комаху.

Також на сьогодні даний препарат випускається, та доступний до покупки, в рідкій фрмі!!!! Ларвенол-КАПС!!! Новинка вже встигла завоювати прихильників своєю зручністю в застосуванні.

Ларвенол-КАПС - застосовують для обробки поверхонь методом пульверизації, готуючи розчин із розрахунку 1 л препарату на 250 л води на кожні 500 м2. Перед приготуванням розчину добре струсити препарат. Готові розчини повинні бути використані протягом 24 годин. Під час обробки розчин необхідно струшувати час від часу, якщо він не використовувався протягом декількох годин.


Келіон (Етофенпрокс)— інсектицид третьего покоління.

Від препаратів піретроїдів таких як деціс , перметрин, дельтаметрин та інших, відрізняється відсутністю ефірової складової.

На що це впливає? Комахи в процесі своєї життєдіяльності виділяють ферменти (ендогенні естерази), які нейтралізують ефективність інсектицидів, руйнуючи «ефірну групу» з їх молекул, і таким чином виробляють стійкість організму(імунітет) до класичних піретроїдів.

Інсектицидний ефект Келіону зумовлений дією активної речовини етофенпроксом, яка належить до класу псевдо-піретроїдів. Вона діє контактно і перорально на нервову систему членистоногих (комах і кліщів). Механізм дії полягає в надмірному вивільнені нейротрансміттерів у синаптичний простір, що з часом викликає повне блокування передачі нервових імпульсів, в результаті чого у комах і кліщів наступає параліч (нокдаун-ефект), що призводить до їх загибелі.

Препарат ефективний на пористих і непористих поверхнях: плитка, керамзит, металевий лист, пластик, скло, дерево. Келіон не викликає подразнюючі та алергенні реакції для дихальних шляхів і для шкіри у порівнянні з класичними піретроїдами.

Виникає питання, а на скільки ці препарати безпечні для грибів та для людей ?
Виходячи з даних заявлених виробником та результатів досліджень, рівень гострої оральної токсичності у щурів за шкалою ЛД50 мг/кг. приведені нижче:

Келіон (Етофенпрокс):
Дельтаметрин –135мг/кг
Перметрин – 430мг/кг
Кухонна сіль – 3000мг/кг
Вітамін С – 11900мг/кг
Етофенпрокс – 42880мг/кг

Ларвенол(S-метопрен):
Кухонна сіль – 3000мг/кг
Вітамін С – 11900мг/кг
Сахароза – 29700мг/кг
S-метопрен – 34000мг/кг

Чим вищий показник, тим менша токсичність!

Враховуючи той факт, що токсичність Ларвенола та Келіона нижче за рівень токсичності вітаміну С та навіть кухонної солі, робить ці препарати безпечними для використання!

Придбати дані препарати Ви можете зателефонувавши нам:

Олександр Стороженко
+380974705820
+380994174880
E-mail: [email protected]
Цена: 2900