23-05-2018 от Сергей (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Мульчувач УМС-170 подрібнення валків
Мульчувач УМС-170

Країна виробникУкраїна
ВиробникМЧП Либідь
МаркаУМС-170
Ширина захвату, м1.7
Вага, кг450
Потужність трактора, к. с.50-75
ВВП, об/хв540
Кількість робочих органів Y-подібних, шт64
Продуктивність, га/год6
Пропускна здатність, кг/с, не менше4,4-16
Вага, кг450
Опис Мульчувач УМС-170

Мульчувач УМС-170


Мульчувач УМС-170 – ефективна розробка сільгоспвиробникам від словенського підприємства. Надійний в роботі, працездатний агрегат. Залучається до робіт у сільському господарстві для подрібнення валків соломи. Очищує поля від залишків рослинності. Насичує ґрунт поживними речовинами, перетворюючи солому на органічне добриво. Збагачую оброблювані площі азотом, калієм, фосфором. Що значно оптимізує умови вегетації культурних рослин. Застосування агрегату покращує аграрні властивості ґрунту. Машина ефективно працює разом з маловитратними моделями тягової техніки. Задля забезпечення ефективного виконання робіт достатньо тракторів з потужністю від 50к.с. Агрегатується з тяговими машинами навісним способом.



Подрібнювач УМС-70. Функціональність, застосування і опис сільськогосподарського інструментарію


Мульчувач УМС-170 – обробляє поля перед основною осінньою землеобробкою. Подрібнює солому, укладену в валки, рівномірним шаром розподіляє по всій поверхні поля. Утворює мульчуючий шар, що захищає землю від повітряної та водної ерозії. Корегую температурний режим, захищає ґрунт від різких температурних коливань. Подрібнювач розрахований працювати з різноманітним робочим матеріалом. Ефективно обробляє солому пшениці, ячменю, риса, вівса. Подрібнює залишки льону, ріпаку, гречки, сої, люпину, тощо. Якість робочих органів забезпечує ретельність подрібнення залишків. При ширині захвату у 1,7м агрегат забезпечує рівномірне розкидання соломи на 6,5м. Що забезпечую високу ефективність та продуктивність обробки.



Подрібнювач УМС-170. Технічні параметри, якість, конструктивність пропонованого асортименту товарів. ТОВ «Техніка і технології»


Мульчувач УМС-170 – ефективна пропозиція сучасного словенського підприємства. Агрегат оснащений надійними в роботі робочими органами. Системою рівних ножів та системою протиножів. Разом з параметрами обертання ротору (3000об/хв) подібне рішення забезпечує високу продуктивність обробки. Забезпечує ретельне подрібнення 100% матеріалу. Агрегат має високу прохідність. Є економічно вигідним для підприємств з різноманітними обсягами виробництва. Конструктивно передбачено ефективність підбирання робочого матеріалу. Спрощено технічне обслуговування.



Технічні характеристики:



назва – подрібнювач рослинних залишків;
модель – УМС-170;
тип машини – навісна;
конструктивна ширина охоплення – 1700 мм;
ширина розкидання подрібненої маси – до 6,5м;
ширина агрегату – 1900 мм;
ВОМ – 540об/хв;
обороти ротора – 3000об/хв.;
продуктивність (подрібнювання сировини) – 1,7 га/год;
продуктивність (покриття мульчею) – до 6,5 га/год;
пропускна здатність – 4,4-16 кг/с, 15-50т/год;
конструктивна маса агрегату – 450 кг;
робочі органи – ножі та протиножі;
кількість робочих ножів – 64 шт;
кількість робочих протиножів – 32 шт;
робоча швидкість (максимальна) – до 10 км/год;
сумісна тракторна техніка – від 50 к.с.
Цена: 99000