08-02-2018 от Техника и Технологии (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Mg Navigator V1 с приймачем GeoX1
Технічні характеристики
Mg Navigator V1 с приймачем GeoX1
Країна виробникУгорщина
ВиробникLD-Agro
МаркаMg Navigator V1
Роздільна здатність дисплея800x480 pixel
Вага442 г
ПроцесорSamsung S3C2416, 400 MHz
Передача данихUSB 1.1x1, Mini USB 2.0x1, RS232×2
Вхідна напруга DCDC 12B
Робочий діапазон-10-+65 Celsius
Внутрішня пам΄ять128 MB DDR2 RAM
Зовнішня пам΄ять4 GB Flash ROM
Додаткова пам΄ять2 GB SD
Операційна системаWindows CE 5.0
Розмір дисплея7” TFT LCD
Розміри188x114x35 мм
Опис Mg Navigator V1 с приймачем GeoX1

Mg Navigator V1
(з приймачем GeoX1)


Застосування сучасних технічних засобів дозволяє значно підвищити ефективність агровиробничих процесів. Гарантує зростання якості продукції, що випускається, з одночасним зниженням витратності основних виробничих заходів. Забезпечує умови для більш ефективного і раціонального використання дорогих ресурсів. (Що є невід'ємною частиною виробництва якісної, високорентабельної, конкурентоспроможної продукції). ТОВ «Техніка і технології» надає широкий вибір різнофункціонального інструментарію. Асортимент, пропонований українським торговим підприємством, здатний задовольнити господарства з різними обсягами робіт. З різним рівнем механізації і автоматизації процесів. Формується торговельний асортимент з урахуванням особливостей українського сільського господарства. На базі розробок передових компаній, українських і зарубіжних. Mg Navigator V1 - приклад широти і багатофункціональності пропонованого фірмою асортименту.

Mg Navigator V1 (з приймачем GeoX1). Високопрофесійне сучасне обладнання. Область експлуатації і функціональний опис
Mg Navigator V1 - ефективна розробка сучасного європейського підприємства. Застосовується в сільськогосподарській галузі для підвищення якості виконання польових робіт. Забезпечує високу точність позиціонування в просторі. Дозволяє уникати пропусків і напусків при смуговій обробці земельних ділянок. Дозволяє сходити з маршруту і з високою точністю повертатися на маршрут. Дозволяє проводити польові заходи в складних умовах видимості.



Mg Navigator V1 - зручний і простий у використанні. Оснащений великим дисплеєм, наочно відображає робочі процеси. Точність позиціонування становить до 300 мм. Агронавігатор простий в налаштуванні. Має великий функціонал. Дозволяє заздалегідь розпланувати маршрут і слідувати йому. Забезпечує наочне відображення виконаних обсягів робіт. Відображає обсяги, що залишилися для обробки. Зберігає всі робочі дані для подальшої передачі на зовнішні обчислювальні потужності. (Для обробки даних, аналізу та планування польових робіт).

Mg Navigator V1 (з приймачем GeoX1). Економічна ефективність і технічний опис

Mg Navigator V1 - економічно ефективна пропозиція сучасному агробізнесу. Створює умови для раціонального, доцільного використання витратних матеріалів, ресурсів часу і праці. Підвищує якість безлічі польових робіт. Підвищує ефективність експлуатації дорогої сільськогосподарської техніки. Характеризується нескладним монтажем, налаштуванням і застосуванням.



Технічний опис:


• назва - агронавігатор;
• виробництво (країна) - Угорщина;
• модель - Mg Navigator V1;
• виробництво (підприємство) - LD-Agro;
• точність позиціонування - до 300 мм;
• монітор - 7" TFT LCD, дозвіл 800x480;
• операційна система - Windows CE 5.0;
• процесор - Samsung S3C2416, 400 MHz;
• пам'ять (внутрішня / зовнішня) - 128 MB / 4 GB;
• підключення до зовнішніх обчислювальних пристроїв - USB 1.1x1, Mini USB 2.0x1, RS232 × 2.



Mg Navigator V1 (з приймачем GeoX1). Великий вибір і професійне обслуговування - ТОВ «Техніка і технології»
Цена: 53000