22-01-2018 от Сергей (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Доїльний апарат ELMAS Продам аналог Milka
Опис Доїльний апарат пересувний ELMAS відро алюміній 152 013 001

Доїльний апарат ELMAS
(пересувний)

Асортимент сучасного устаткування для аграрного бізнесу – широкий та різноманітний. Придатний максимально повно оптимізувати кожен виробничий процес. Підвищити його рентабельність та продуктивність. Як наслідок підвищується ефективність усієї господарської діяльності. Турецьке підприємство Sezer Sağım Teknolojileri – виробник модельного ряду товарів для тваринництва. Інструментарій підприємства розрахований виконувати різноманітні обсяги робіт. Розрахований функціонувати в різноманітних виробничих умовах. Надійні та потужні розробки підприємства відомі в багатьох країнах світу. Відтепер присутні і на українському ринку аграрного устаткування. Доїльний апарат ELMAS – зразок конструктивної якості від сучасного підприємства. Виконує механічне доїння корів. Максимально простий та зручний в роботі.



Доїльний апарат ELMAS. Опис: функціональність та рентабельність використання апарату


Доїльний апарат ELMAS – забезпечує високу якість процесу. Значно підвищує продуктивність та рентабельність господарської діяльності. Застосування агрегату підвищує якість доїння та якість продукції, що отримується. Позитивно відбивається на показниках надоїв, ефективності виробництва та його рентабельності. Апарат призначений виконувати максимально повне механічне доїння крупної рогатої худоби. За один цикл обробляється одна корова. Збір молока відбувається у 30-літрову ємність. Пересувна конструкція забезпечує його високу мобільність. Апарат є простим в експлуатації, обслуговуванні та догляді. Якість матеріалів забезпечує простоту санітарної обробки комплектуючих. Усі комплектуючи виконані з матеріалів, придатних для роботи з харчовими продуктами.



Доїльний апарат ELMAS. Конструктивні та технічні особливості використання апарату. ТОВ «Техніка і технології» - вибір розробок для тваринництва


Доїльний апарат ELMAS – міцний, зносостійкий та потужний. Ефективна розробка турецької фірми. Виконаний з високоякісних матеріалів. Максимально захищений від випадкових механічних ушкоджень. Пересувна платформа вміщує усі деталі апарату. За рахунок чого підвищується мобільність апарату. Конструктивно передбачено простоту санітарно-гігієнічної обробки усіх комплектуючих, що контактують з сировиною. Виробник передбачив низку опціонних варіантів комплектації. За бажанням можна оснастити апарат ємностями з алюмінію чи пластику, різноманітного об’єму. Пофарбувати його у колір на вибір. Оснастити масляним насосом, зменшеним колектором, різними типами гуми, масивним доїльним стаканом.



Технічні характеристики:



назва – доїльний апарат;
модель – ELMAS;
тип – пересувний;
країна виробник – Туреччина;
підприємство виробник – Sezer Sağım Teknolojileri;
кількість корів, що дояться одночасно – 1;
кількість пульсаторів – 1шт;
маса – 48 кг;
живлення – 220 В;
потужність двигуна – 550 Вт;
двигун – 1500об/хв.;
насос – сухого типу, 180л/хв.;
вакуумний тиск – 50 кПа;
габарити – 1950х530х880мм;
ємність для молока – 30л;
матеріал ємності для молока – нержавіюча сталь.


Доїльний апарат ELMAS – оптимальне співвідношення ціни товару та належної його якості. Апарат спрощує трудомісткий процес доїння. Економить час та створює умови для раціонального його використання. ТОВ «Техніка і технології» - доступні ціни на широкий перелік товарів для тваринництва. Широкий асортимент ефективних розробок, від всесвітньо відомих виробників. Ми пропонуємо вигідні умови сервісного обслуговування. Надаємо професійне консультування. Гарантуємо належну якість пропонованих товарів та надійність партнерства.
Цена: 23999