11-01-2018 от Сергей (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Розкидач добрива МВД-1200
Розкидач мінеральних добрив МВД-1200. Конструктивність. Функціональність. Опис інструментарію для сільськогосподарського виробництва

Розкидач мінеральних добрив МВД-1200 – надійна розробка українського підприємства. Застосовується для покращення аграрних властивостей оброблюваних ділянок. Розрахована на високу інтенсивність експлуатації. Агрегат виконує широкозахватне розкидання гранульованого та кристалічного добрива. Насіння зернових, зернобобових та сидеральних культур, трав. Придатний для розкидання пісчано-соляних сумішей. Розкидання відбувається по поверхні, без загортання робочого матеріалу у ґрунт. Конструктивно передбачено можливість точно налаштовувати норму витрати робочого матеріалу. Сировина розкидається по полю рівномірно. З максимальним дотриманням встановленої норми.



Розкидач мінерального добрива МВД-1200. Якість пропонованого асортименту товарів. Технічні параметри. ТОВ «Техніка і технології»


Розкидач мінеральних добрив МВД-1200 – оснащений надійними в роботі робочими органами. Які забезпечують рівномірність розкидання робочого матеріалу, не псують насіння, легко налаштовуються. Агрегат відрізняється працездатним конструктивним рішенням. Максимально простий у налаштуванні робочих параметрах, безпосередньому використанні та подальшому технічному обслуговуванні. Несуча рама агрегату придатна витримувати навантаження у 1,2 тонни. Ширина захвату та норма внесення плавно регулюються у великому діапазоні. Легко адаптується до індивідуальних аграрних умов окремої оброблюваної ділянки. Дозволяє зробити процес більш раціональним. З мінімальними витратами часу, докладених зусиль та ресурсів.



Технічні параметри:

назва – розкидач добрива;
виробник (країна) – Україна;
модель – МВД-1200;
виробник (підприємство) – ПАО «Хмельниксельмаш»;
тип машини – навісна;
конструктивна маса агрегату – 340кг;
конструктивна ширина внесення – 14-24м; 8-12м;
конструктивна вантажопідйомність – 1200кг;
робочий матеріал – гранульовані мінеральні добрива, кристалічні мінеральні добрива, насіння сидеральних культур;
дози внесення для мінерального добрива – 40-1000кг/га;
дози внесення для насіння сидератів – 10-200кг/га;
сумісність – трактори 1,4-2,0 класу;
номінальна продуктивність – 12-36га/год;
швидкість виконання робіт – 15км/год;
габаритні розміри – 2010х1140х1170мм.


Розкидач добрива МВД-1200 – покращує аграрні якості земель сільськогосподарського призначення. Ефективний в роботі, простий в підключенні та подальшому обслуговуванні. Ширина охоплення та швидкість виконання робіт забезпечують високу продуктивність. ТОВ «Техніка і технології» - українська комерційна компанія. Наші пропозиції це великий вибір. Вигідні умови придбання. Конструктивна якість та висока функціональність розробок. Товари відомих іноземних та провідних українських підприємств. Ми надаємо кваліфікований супровід: консультативний та сервісний.
Цена: 59000