01-12-2017 от Юрій (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Предоставлю услугу: Термоізоляція ПІНОПОЛІУРЕТАНОМ овочесховищ,холодильних камер
Наша фірма 15 років працює на ринку напилення пінополіуретану (ППУ) в Україні. Більшість об’єктів, в яких використана ця технологія, це – овочесховища, фруктосховища та холодильні камери для збереження с/г продукції.
В своїй роботі ми ставимо за мету максимально ефективно задовільнити вимоги та побажання замовника, використовуючи для напилення пінополіуретану обладнання фірм США та матеріали німецького виробництва BASF.
Не зважаючи на те, що на ринку України присутні ППУ-системи і інших виробників, ми рекомендуємо зупиняти свій вибір саме на ППУ-системах BASF, оскільки вони володіють кращими, у порівнянні з іншими, технічними та фізико-механічними характеристиками матеріалів. Зокрема, коефіцієнт теплопровідності, який вважається найголовнішим критерієм якості/ефективності, в BASF є найнижчим (0,020-0,022) - це в 1,5 рази краще, ніж у інших, - що обумовлює використання матеріалу для теплоізоляції в меншій кількості. Наявність закритих пор в матеріалах, що використовуються нами, більше 95%, що гарантує практично нульову гігроскопічність, при цьому паропроникність складає біля 2-3%. При тривалому терміні експлуатації теплоізоляції (30-40 років) фізичні характеристики матеріалу не змінюються.
В додаток до вище сказаного, камери після напилення ППУ можна використовувати для технології «фрешування» (обробки інгібіторами етилену), для більш якісного та тривалого зберігання продукції.
Розрахунок товщин нанесення ППУ проводиться згідно з конструкцією та побажаннями замовника.

Детальніше можна познайомитися на нашому сайті www.svp-pur.com.
Контактні телефони ТоВ «СВП»: 0322381765,0953100200
Цена: Договірна