22-11-2017 от Сергей (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Відвал тракторний навісний ВТН-2500-80.2 ПОМАГАЙ базовий
Відвал тракторний навісний ВТН-2500-80.2
Країна виробникУкраїна

МаркаВТН-2500-80.2
Вага, кг298
Кут повороту, °30
Ширина захвата, мм2500
Агрегатується з:МТЗ 80; МТЗ 82; ЮМЗ
Висота відвалу, мм900
Застосовується:для 21 матеріалу (сніг, зерно, пісок і інші)
Товщина металу лопати, мм5
Армована гума товщиною:40 мм
Повертання відвалу вліво (вправо) здійснюєтьсямеханічно
Опис Відвал тракторний навісний ВТН-2500-80.2 ПОМАГАЙ базовий

Відвал тракторний навісний ВТН-2500-80.2 «Помагай» призначений для утримання та очищення доріг, території підприємств, під’їзних шляхів та виконання інших господарських робіт.

ПЕРЕВАГИ:

- Скошені надставки на відвал, що дозволяють мати більшу площу робочої поверхні відвалу. В результаті цього є можливість використовувати відвал висотою як 60 см так і 90 см на Ваш вибір. Відвальні роботи можуть виконуватися з 21 матеріалом (сніг, зерно, пісок та інших).

- Подвійні розкоси лопати, що створюють понтону мостову конструкцію відвалу, роблять його надійнішим та дозволяють переміщати більше ваги – в середньому на 300 кг більше ніж у інших.

- Збагачена стандартна комплектація: гумовий ніж, надставки, чистики, 2 гідроциліндри.

Відвал з'єднується з навісною рамою, яка закріплюється через пальці з правим і лівим кронштейном, що кріпляться до трактора.

У нижній частині відвалу є гумовий скребок. Підйом і опускання відвалу здійснюється за допомогою гідроциліндра, встановленого на кронштейні гідроциліндра.

ДОДАТКОВІ ОПЦІЇ:
Гідравлічний поворот відвалу (дозволяє змінювати положення відвалу в залежності від стану матеріалу, що загортується, та необхідного результату (не виходячи з кабіни), чим забезпечується краще згортання та заощадження часу та поліпшення умов роботи персоналу);
Металевий ніж з набором підсилювачів рами, що дозволяє підрізати матеріал, робити зачистки території, доріг, що дозволяє горнути певні види ґрунтів та будівельних матеріалів.


При роботі на тракторі з навісним обладнанням необхідно дотримуватися заходів безпеки в суворій відповідності до вимог інструкції з експлуатації трактора, на якому встановлено навісне обладнання.

Особливу увагу при зберіганні звернути на недопущення пересихання, розтріскання, просідання гумових виробів. Для запобігання проблем необхідно виконати всі необхідні вимоги, зазначені в інструкції з експлуатації.

Виробник гарантує працездатність обладнання навісного обладнання протягом гарантійного терміну за умови дотримання споживачем правил його експлуатації, транспортування і зберігання.

Гарантійний термін експлуатації 12 календарних місяців. Початок гарантійного терміну обчислюється з дня введення устаткування в експлуатацію, але не пізніше 6 місяців з дня придбання
Цена: 21900