11-07-2017 от Сергей (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Продам вологомір для сіна соломи.
Вологомір-термощуп Farmex НT Pro для тюкованого сіна, соломи (з калібратором)

Вологомір Farmex HT Pro Hay
(вимірювач вологи та температури в тюках)

Наявність вологовимірювального обладнання – важлива складова збереження сільськогосподарської продукції. Вологоміри - розробки, що допомагають створити оптимальні умови перевезення, збереження та переробки сільськогосподарської сировини. Від якості вологовимірювальних розробок залежить коефіцієнт збереження сировини. Кількісні та якісні показники, ефективність сільськогосподарського бізнесу як такого. Продукція фінського підприємства Farmcomp користується попитом не лише за кордоном. Відомими є прилади підприємства і в українському агросекторі. Асортиментний ряд підприємства розрахований на різноманітні експлуатаційні умови. Вологомір Farmex HT Pro Hay – високоточний прилад для вимірювання показників вологості. Ефективно вимірює температурні показники. Застосовується у роботі із тюками сіна.

Вологомір Farmex HT Pro Hay Функціональні особливості. Економічний ефект. Галузь застосування

Вологомір Farmex HT Pro Hay – дозволяє контролювати температурні показники та вологість у тюках. Дозволяє оперативно реагувати на зміни, що відбуваються при зберіганні сировини. Швидкий і надійний тестер, що дозволить вчасно вплинути на якість та збереженість сіна під час зберігання. Вологомір Farmex характеризується високою якістю вимірювання. Має високу точність роботи. Швидкий та оперативний.

Вологомір Farmex HT Pro Hay – відомий в Україні вологовимірювальний прилад фінського виробництва. Виділяється оптимальним співвідношенням ціна – якість. Простий та зручний у використанні. Має інтуїтивно зрозумілий функціонал. Прилад дозволяє переконатися, що сировина, зокрема тюки сіна, зберігається у належних умовах. Розрахований на роботу в різноманітних умовах. Прилад можна калібрувати до кожного сезону. Або, у разі потреби, в будь-який час.

Вологомір Farmex HT Pro Hay. Технічні характеристики та особливості використання

Вологомір Farmex HT Pro Hay – вологомір типу термощуп. Простий в обслуговуванні вимірювальний апарат. Для вимірювання вологи та температури має дві великі кнопки. Кнопки позначено відповідними символами. Вимірювання здійснюється шляхом натискання кнопки один раз. Конструктивно передбачено можливість функціонування у затемнених місцях. Підсвітка екрану вмикається у разі потреби користувачем. Вологомір працює від батарейки 9В. При низькому заряді батареї подається відповідний сигнал. Апарат має широкий діапазон вимірювання вологи та температури.

Технічні характеристики:

· назва – вологомір вимірювач вологи та температури;
· модель – Farmex HT Pro Hay;
· країна виробник – Фінляндія;
· підприємство виробник – Farmcomp;
· діапазон вимірювання вологи - 8-30%;
· діапазон вимірювання температури – 0-99̊ С;
· довжина щупа – 500 мм;
· батарея – 9В, сигнал про низький заряд батареї;
· калібровка – так;
· гарантія – 1 рік. Доставка.
Цена: 7100