30-06-2017 от Александр (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: "Blue Butter" - гідрогель який заживляє!
Це новітня розробка. Не містить антибіотиків та гормональних складових!
1. Загальні відомості
Засіб для догляду за шкірою тварин з антимікробними та ранозагоювальними властивостями. Засіб являє собою непрозору гелеподібну речовину насичено-блакитного кольору зі слабким специфічним запахом.

2. Склад:
Олія чебрецю 0,063%, рослинні екстракти ромашки лікарської та деревію, тимол, емоль'єнти, стабілізатор бензетоній хлорид та FD&C фарбник 99,83%.

3. Показання до застосування:
Хронічні та гострі запалення та пошкодження шкіряних покривів (дерматити, екземи, мікроспорія, пододерматити, лишай, тощо)
Загоєння ран та відновлення шкіряних покривів регенеративним шляхом
Трихофітія
Топічна терапія у комплексі лікування уражень підшкірними паразитами
Щоденне зволоження та зміцнення природних захисних бар’єрів шкіри
Відновлення мікроциркуляції та нормалізація обміну речовин у шкірі

4. Властивості:
Завдяки унікальній комбінації природних екстрактів ромашки лікарської та деревію, та відсутності антибіотиків і гормонів засіб сприяє відновленню мікроциркуляції та нормалізації обміну речовин. Екстракт чебрецю сприяє зменшенню почервоніння та подразнення, екстракт ромашки лікарської посилює місцевий кровообіг, живлення шкіряних покровів та сприяє загоєнню мікротравм. Екстракт деревію захищає шкіру від обвітрювання, впливу сонця і морозу, знижує подразнювальну дію внаслідок укусів комах. Гель може застосовуватись на постійній основі для зволоження, захисту та зміцнення природних захисних бар'єрів шкіри.
Цена: 252грн.