08-06-2017 от Елена (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Нітроамофоска NРК 16:16:16
Нітроамофоска - це сучасний комплекс мінеральних добрив, що складається з збалансованих пропорцій азоту, калію і фосфору. Зовні являє собою дрібні рожево-білі гранули, фасовка від 1 до 50 кілограмів. Склад нітроамофоски дозволяє використовувати дане добриво для всіх без винятку сільськогосподарських культур, а також для позакореневого підживлення кімнатних рослин. 

Найчастіше на городі чи дачі нітроамофоска знаходить застосування в якості основного предпосадочного добрива. Збалансований склад робить його доречним на будь-якому типі грунту. Особливо добре цей мінеральний комплекс підходить для чорнозему і серозема, вносити такі типи ґрунту це добриво краще всього зрошенням. 
Для важкого чорнозему з гранулометричним складом доцільніше вносити нітроамофоску гранулами, бажано ще з осені. Якщо ж грунт на вашій ділянці легка, то краще всього вносити комплексне добриво на початку весни. На даний момент нітроамофоску випускає безліч виробників. Баланс мінералів в добриві від різних постачальників може значно відрізнятися, тому, купуючи нітроамофоску, обов'язково ознайомтеся з інструкцією по застосуванню, а також нормами її внесення в грунт для позакореневої обробки в розведеному вигляді. Це необхідно через те, що в сільськогосподарських культур потреби в калії, азоті, фосфорі і можуть істотно відрізнятися, а великий вибір представлених мінеральних комплексів на прилавках спеціалізованих під продаж агрохімії магазинів дуже великий. 
Норми витрати та практичне застосування 
Не менш важливі і знання, як застосовувати нітроамофоску при вирощуванні різних культур. Адже з її допомогою можна підвищити врожайність не тільки овочів, але і ягід, фруктів. Норми її внесення в кожному конкретному випадку можуть істотно відрізнятися. За розсаду овочів і для посадки картоплі за встановленими нормами слід вносити близько 20 грамів мінерального добрива на один квадрат. Для посівних культур добрива вже знадобиться менше, всього 6-7 грамів на квадратний метр. Перед посадкою саджанців плодових дерев, кущів винограду, малини разово вносять в лунку під коріння рослини в межах 60-300 грамів речовини, змішаного з грунтом, обраної з лунки. Для полуниці і садової суниці поверхнево розкидають по 40 грамів мінеральної суміші. Для малини потрібно нітроамофоски дещо більше, на один метр міжряддя слід давати до 50 грамів підживлення. 
Ще добриво нітроамофоска знайшло широке застосування для позакореневого підживлення кімнатних рослин і квітів. Для цього на 10 літрів теплої води розводять 2-3 столові ложки з гіркою добрива, цим розчином обприскують листя. Особливо ефективний цей вид підживлення на ранніх етапах розвитку рослини, найбільш сприятливий для цього час - весна.
Цена: 8900,00