06-02-2017 от Сергей (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: BELARUS-320.4М
Колесный универсальный трактор предназначен для выполнения различных работ в агрегате с навесными, полунавесными и прицепными машинами в сельском хозяйстве, промышленности, коммунальном хозяйстве и строительстве.
Мощность35,3/26 л.с./кВт
Коробка передач16/8
Диапазон скоростей1 – 25 км/ч
Доставка Гарантия
Універсальні колісні трактори Беларус 321 класу 0,6 потужністю 24,6 кВт (37,5 к.с.) з усіма привідними колесами призначені для виконання широкого спектру сільськогосподарських робіт - від підготовки ґрунту під посів до збиральних і транспортних операцій ; можуть бути використані в лісовому та комунальному господарствах, будівництві та промисловості. Трактори пристосовані для роботи в різних кліматичних зонах, можуть використовуватися на перезволожених ґрунтах. Трактори відрізняються високими надійністю і економічністю при низьких експлуатаційних витратах і високої продуктивності. Універсальність і висока навісоспроможність тракторів забезпечують їх агрегатування з різними вітчизняними та зарубіжними машинами, знаряддями. Конструкція трактора забезпечує хороший доступ до вузлів трактора при обслуговуванні : заправні горловини виведені в доступні місця. Трактори БЕЛАРУС серії 300 призначені для виконання різних сільськогосподарських робіт : основний і передпосівної обробки грунту, посіву зернових культур, посадки картоплі, виконання робіт по заготівлі кормів і на тваринницьких фермах, збирання зернових і технічних культур, просапних робіт в міжряддях 450, 600 і 700 мм, транспортування всіляких вантажів в агрегаті з навісними, напівнавісними, причіпними машинами і знаряддями.

Трактори цієї серії відрізняються наступними параметрами :
• Наявність необхідного робочого обладнання для агрегатування.
• Є можливість комплектувати навісними і тягово- зчіпними пристроями різного виконання.
• Малі габарити.

Область застосування таких тракторів далеко не обмежена сільським господарством. Він знаходить широке застосування практично у всіх галузях народного господарства : промисловості, будівництві, лісозаготівлях, в комунальному господарстві, там, де застосування більш потужної великогабаритної техніки неможливо або недоцільно. Найбільш ефективно використовуються трактора БЕЛАРУС цих моделей на наступних видах робіт :
• Транспортні роботи.
• Вантажо - прибиральні роботи.
• Обробка ґрунту на дрібноконтурних полях.
• Обробіток і прибирання картоплі.
• Обробіток і прибирання овочів.
• Внесення добрив.
• Хімзахист рослин.
• Догляд за рослинами в теплицях.
• Робота на фермах.

Трактори серії 300 оснащуються заднім і переднім (за замовленням) триточковим навісними пристроями виконано по категорії 2 (НУ- 2) або по категорії 1 (стандарт ISO). Воно забезпечує приєднання агрегатуємих машин безпосередньо до шарнірів тяг або за допомогою автозчеплення різних типів. Розкоси навісного пристрою, крім основного отвори для з'єднання з нижніми тягами, мають паз для агрегатування з широкозахватними машинами для поліпшення копіювання рельєфу (культиватори, сівалки та ін.) Всі трактори мають гідровиводи. Гідросистема трактора з трехзолотніковим гідророзподільником дозволяє трактору працювати в агрегаті з машинами і знаряддями масою до 750 кг і має гідровиводами, які можна використовувати для гідростатичного приводу агрегатіруемих машин. Задній і передній (за замовленням) ВОМ забезпечують механічний привід машин (активні напівпричепи, саджалки, культиватори фрезерні, косарки, насоси та ін.) Тягово- зчіпні і навісні пристрої виконані відповідно міжнародним стандартам, що гарантує агрегатування з машинами застосовуваними в різних країнах світу.

Основне призначення тракторів цієї серії - це виконання робіт на дрібноконтурних ділянках, ділянках, терасах, у фермерських, селянських і комунальних господарствах. Трактор здатний агрегатуватися з машинами від тракторів свого класу, охоплюючи практично всі операції в рослинництві, включаючи вирощування овочів у теплицях, обробіток журавлини та ін.
Цена: 300000