18-10-2016 от Ярослав (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Продам КАС- 32 (0675014911)
КАС - це суміш водних розчинів аміачної селітри і карбаміду (в співвідношенні 35,4% карбаміду, 44,3% селітри, 19,4% води, 0,5% аміачної води). Щільність рідкого до 1,34 кг / м3.
Єдине азотне добриво, яке містить три форми азоту:
нітратний - забезпечує миттєве дію,
амонійний - в процесі нітрифікації переходить в нітратну форму,
амідний - в результаті діяльності ґрунтових мікроорганізмів переходить в амонійну форму, а потім в нітратну.
Таким чином, КАС забезпечує пролонговане живлення рослин азотом. Зважаючи на відсутність у складі КАС вільного аміаку він не випаровується в атмосферу при внесенні, однак наявність аммонийной форми все ж робить мінімальну закладення бажаною, особливо в умовах високих температур і відсутності опадів після внесення.
Собівартість азоту в КАС найнижча, оскільки втрати азоту при внесенні КАС не перевищують 10% від загального азоту, в той час як при внесенні гранульованих вони досягають 30-40%.
Одне з найважливіших переваг КАС полягає в його високій технологічності:
Внесення КАС як рідких добрив набагато рівномірніше, ніж твердих, гранульованих.
Внесення КАС добре поєднувати з використанням пестицидів в одній баковій суміші. Це дозволяє скоротити кілька операцій по догляду за посівами.
Доцільно використовувати для дрібних підгодівлі вегетуючих рослин. При цьому одночасно відбувається і коренева і позакореневе підживлення. Залежно від фаз розвитку культурних рослин і застосовуваного КАС розбавляють водою в необхідному співвідношенні або вноситися не розбавляючи.
Внесення КАС добре поєднується з мікроелементами.
Цена: 5230