30-09-2016 от Ірина (объявление деактивировано, контакты не отображаются)
Продам: Доїльна установка для доїння в залах типу Ялинка (УДЄ-16)
Доїльний зал «Ялинка» створений на основі концепції економії часу доїння, мінімальної площі приміщення, ідеальних умов для оператора доїння та виключно дбайливого процесу доїння для корів. Модульна конструкція дозволяє постачати доїльну установку в розмірі від 2х4 до 2х36. Може бути і однорядний варіант. Корови розміщуються під кутом 30˚, що забезпечує ідеальний доступ до вимені і хороший огляд при обслуговуванні. Ворота з механічним приводом, що керуються з кожного робочого місця натисканням кнопки, забезпечують швидку зміну корів.

Роботизоване робоче місце дояра забезпечує мінімальні витрати часу і праці дояра при обслуговуванні корів. При установці доїльного апарату на соски він підтримується в невагомому стані, тому дояру не потрібно докладати фізичні зусилля. Процес доїння кожної корови індивідуально автоматично регулюється на основі зворотного зв'язку. Унікальний маніпулятор, що не має аналогів, ідеально закріплює доїльний апарат на вимені, виключає сповзання доїльних стаканів і забезпечує повне видоювання з середньою швидкістю до 6 літрів на хвилину. Доїльна установка має кілька рівнів автоматизації, які можна нарощувати вже в процесі експлуатації.Молочна лінія складається з нержавіючої полірованої труби внутрішнім діаметром 60мм, з пропускною швидкістю 5 000 літів молока на годину. Молоко збирається в молокоприймачі з термостійкого скла (кришталь) ємністю 50л. з двома молочними насосами з пропускною здатністю 85 л / хв кожен. На доїння працює один насос, другий підключається при промиванні або при аварії першого при доїнні. Насоси працюють в автоматичному режимі тільки при наявності молока або миючого розчину в молокоприймачі.Вакуумна лінія складається з пластикової труби діаметрів 75мм, на кожну лінію ресивер і вакуумна установка. Регулювання величини вакууму забезпечується шляхом зміни числа обертів електродвигунів. Економія електроенергії становить 75%. Величина робочого вакууму 44 кПа. На промивку величина автоматично стає 52кПа, що підвищує ефективність промивки. Доїльний апарат зі склянками з нержавіючої сталі і колектором 350 см.куб. Доїльний апарат встановлений на унікальному багатофункціональному маніпуляторі, що не має аналогів.

Важільний механізм з пневмопривовом виготовлений з нержавіючої сталі виконує наступне:

- При одяганні доїльного апарату на вим'я автоматично підтримує його повністю в невагомому стані, звільняючи дояра від фізичних зусиль;
- Автоматично орієнтує доїльний апарат на вимені при нерівномірно розташованих сосках, в процесі доїння автоматично змінює вагове навантаження на вим'я від доїльного апарату, не дозволяючи наповзати доїльним склянкам на соски, що виключає можливість перекриття соскового каналу і неповне видоювання корови.

Система управління стежить за процесом доїння індивідуально кожної корови і на основі зворотного зв'язку управляє режимами роботи доїльного апарата. Є режим стимуляції, режим швидкого доїння та заключне доїння.Електронний блок управління на кожному робочому місці виконує наступне:
- включення доїльного апарату.
- контроль за процесом доїння.
- управління режимом роботи доїльного апарата.
- управління маніпулятором.
- сигналізує про те, що доїльний апарат був встановлений на соски до здійснення рефлексу припуску молока.

Режимом промивки управляє автомат промивки, який має 6 фаз:
- Попередня промивка (ополіскування).
- Ополіскування після доїння.
- Циркуляційна промивка.
- Ополіскування після циркуляційної промивки.
- Дезінфекція.
- Ополіскування після дезінфекції.
Особливістю є те що при ідентифікації корів об'єднується розпізнавання корів з лічильниками корів. Це виключає помилки в разі випадкового попадання корови без чіпа. Крім того дозволяє автоматизувати роботу вхідних воріт. На виході з доїльної установки є селекційні ворота, що працюють за вказівкою комп'ютера або за вказівкою дояра з робочого місця.

У систему входить програма, яка забезпечує управління всіма технологічними процесами ферми та контроль за кожною коровою з дня її народження
Цена: 59000грн